top of page

Contact

Me

Wanderlens_logo.png

Let's get in touch!

Super leuk! Jij hebt interesse in mijn fotografie!

Wil jij meer weten, of gewoon even hallo zeggen?

Dat mag! Neem gerust contact met mij op.

Ik doe mijn best alle mailtjes/appjes binnen 48 uur te beantwoorden.

 

Gegevens

Wanderlens by Lisanne vd Hoogen

Locatie: Den Haag & omstreken

Telefoon: +31683655292 (graag via whatsapp)

E-mail: info@wanderlens.nl

Instagram: Wanderlens.nl

Disclaimer

Ik heb mijn best gedaan de informatie op deze website zo actueel en juist mogelijk te houden. Hier kunnen echter geen rechten aan ontleend worden. Iedere aansprakelijkheid voor informatie op de website die onjuist of onvolledig is, is uitgesloten. Voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens verstrekt op deze website, ben ik niet aansprakelijk. Ik behoud het recht om de inhoud van de website te wijzigen of te verwijderen zonder enige mededeling.

Houd er rekening mee dat op alle foto’s op deze website copyright berust. Het auteursrecht berust bij Wanderlens. Dit betekent dat de foto’s niet zomaar overgenomen mogen worden op welke wijze dan ook. Foto’s mogen nooit aangepast of veranderd worden! Mocht je de foto’s toch willen gebruiken, moet er vooraf schriftelijk toestemming gevraagd worden. Je kunt contact met mij opnemen via info@wanderlens.nl.

De foto’s op de website zijn geplaatst met toestemming van de betrokkenen. Mocht je achteraf toch liever niet hebben dat je foto gebruikt wordt op de website kun je altijd contact opnemen en zal de foto zo snel mogelijk verwijderd worden.

Ik sta altijd open voor feedback en beantwoord graag je vragen!

DSC03089.jpg
IMG_9537.JPG
bottom of page