top of page

Special

Kids

Wanderlens_logo.png

Mijn interesse wordt altijd gewekt door speciale kinderen. Geen kind is hetzelfde en ze zijn allemaal puur en mooi op hun eigen manier. Ik help graag jullie kinderen op hun mooist vast te leggen. 

Soms is de stap naar een fotograaf voor speciale kinderen nét iets groter. Jouw kind heeft wat extra aandacht nodig tijdens een fotoshoot. Die kan ik jullie geven! Ik heb ruime ervaring in het werken met speciale doelgroepen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan kinderen met Autisme, ADHD, een verstandelijke- of een lichamelijke beperking. Misschien ben ik wel de fotograaf voor jouw gezin! 

Indien jullie dit prettig vinden is er vooraf de mogelijkheid om in gesprek te gaan om zo jouw kind of kinderen een beetje te leren kennen. Dit kan zowel telefonisch, met beeldbellen of fysiek. Mochten jullie het fijn vinden om hierover mailcontact te hebben, kan dit uiteraard ook. Tijdens de shoot neem ik extra de tijd en houd ik mij zoveel mogelijk op de achtergrond om zo een ontspannen sfeer te creëren.

 

Let op; dit pakket is optioneel, voor wie er wat extra aandacht gewenst is. Is dit niet nodig? Dan kun je uiteraard gewoon voor het standaard gezinspakket kiezen op de pagina Lifestyle & Gezin. 

SOME OF THE MOST WONDERFUL PEOPLE ARE THE ONES WHO DON'T FIT 

Into boxes

DSC01568.jpg

Boek jouw shoot

MEDIUM

20200825-DSC03183_websize.jpg

Boek jouw shoot

DELUXE

MEDIUM SHOOT

+ 60-90 minuten

+ Den Haag & omstreken
+- 50 foto's

+ Foto's in hoge resolutie aangeleverd

+ Incl voorbereidingsgesprek

+ Mail info@wanderlens voor een pakket op maat

+ Ook te bestellen als cadeaukaart

UPGRADE

Laat jouw mooiste foto's zien in een luxe album en deel het met vrienden of familie.

+ Medium shoot

+ Linnen album 15x15
(+50 euro)

€295,-

€345,-

Als ouder ken jij je kind natuurlijk het beste dus graag bespreek ik een en ander vooraf met jullie door. De prijs voor het standaard pakket is €295 euro. Ik neem hierbij de benodigde tijd voor jullie kind. Geen enkel kind is tenslotte hetzelfde. Is jullie kind juist gebaat bij een snelle fotoshoot door bijvoorbeeld een korte concentratieboog en gaan we daarbij voor die ene goede foto? Maatwerk is altijd mogelijk! Neem voor overleg en de mogelijkheden contact op via info@wanderlens.nl

DSC01532.jpg
20200824-DSC02442_websize.jpg

Via e-mail wordt de gewenste shoot geboekt. Na het boeken ontvang je een bevestiging en de factuur. We bekijken een passende datum & locatie, afgestemd op jullie wensen. 

+ +

+ Buiten Den Haag geldt een reiskostenvergoeding van 0,36 per gereden kilometer vanaf mijn adres.

+ Alle shoots zijn inclusief BTW.

+ De foto's worden digitaal in hoge resolutie afgeleverd.

+ Annuleren uiterlijk 24 uur van tevoren, zie 

+ Bij slecht weer wordt de shoot verplaatst in overleg.

WAT ANDEREN ZEGGEN

''Onze ervaring met jou als fotograaf!

Wat hebben wij met jou een fijne relaxte sfeer ervaren tijdens onze shoot. Niks was te gek en alles mocht en kon. Jouw ervaring met bijzondere kids heeft tijdens onze shoot zeker geholpen met het maken van de foto’s van onze bijzondere kanjer. De foto's zijn zó puur, echt zoals wij zijn als gezin. Elke dag kijk ik er wel even naar en voel ik me zeer trots! Er volgen zeker meer shoots en laat je naam ook regelmatig vallen.''

- Priscilla & Frans

''Wij hebben Lisanne  gevraagd om portretfoto's te maken van de kinderen die bij ons in het centrum worden begeleid. Dit zijn kinderen met autisme die geen onderwijs volgen. Hierdoor hebben de kinderen en hun ouders geen jaarlijkse schoolfoto. Om onze kinderen op de foto te krijgen heb je affiniteit met deze doelgroep nodig en dat heeft Lisanne. Wij, maar ook zeker de ouders van de kinderen, zijn haar erg dankbaar voor de foto's. Wij vinden alle kinderen mooi zoals ze zijn en dit is terug te zien op de foto's die door Lisanne zijn gemaakt. Er zijn meerdere ouders die gezegd hebben: ''dit zijn de mooiste foto's die ooit zijn gemaakt van ons kind! ''. 

- Femke

OP ZOEK NAAR EEN ORIGINEEL CADEAU?

BOEK NU

bottom of page